RENE GULDBERG

Jeg har altid dyrket meget idræt, fra syvkamp og vægttræning, til gymnastik, orienteringsløb og kampsport, og derfor ved jeg, hvor vigtigt det er at få korrekt behandling og forebyggelse for at holde skaderne for døren. Det gør det særligt interessant for mig at arbejde med idrætsfolk.

I mit eget idrætsliv har jeg haft mange skader og afbrudte træningsforløb ved siden af mine civile jobs som blandt andet maskinarbejder og rejsemontør. Interessen for kroppen fik mig i 2010 til at starte på uddannelsen inden for Kinesisk medicin, og jeg har siden 2012 haft min egen Akupunkturklinik i Aarhus, hvor jeg behandler både private og erhvervskunder med nøje udvalgte behandlingsmetoder [Ydelser].

En god dag på klinikken er, når det lykkes mig at hjælpe en kunde af med en særlig hårdnakket skade eller lidelse, og jeg bliver indimellem stadig overrasket over, hvor gode resultater de kinesiske behandlingsmetoder giver.

For at udvikle min værktøjskasse som behandlersponsorerer og samarbejder jeg løbende med idrætsudøvere [Sponsorat], og tager på kurser i ind- og udland. Ved siden af klinikken og familieliv med tre store børn cykler jeg Silkeborgegnens mountainbikespor tynde, så ofte jeg kan snige mig til det.

akupunktør og massør

Guldberg Akupunktur
guldbergakupunktur@gmail.com
Tlf: 27 58 61 64

ADRESSE:

Dansk Akademi for Kropsterapi

Elkjærvej 36

8230 Åbyhøj