Klienternes oplevelser af René Guldbergs behandlinger:

 

“René har hjulpet mig igennem et af de mest forbitrede idrætsskadesforløb med genkommende skader i muskel- og senevæv. Han har altid en ekstrem god fornemmelse for, hvad ens krop har brug for, og jeg er aldrig gået fra behandlingen med en følelse af, at jeg spildte tiden.

René er altid parat til at gå nye veje, og han giver ikke op, uanset hvor kronisk en skade kan synes at være. Og så er René bare en person, man altid gerne vil tilbringe fem minutter mere sammen med.”

Casper

 “Jeg kom første gang hos René for et par år siden i forbindelse med Achilles-problemer. Siden da, er jeg kommet rendende med adskillige problemer fra hælsporer til knæ. Det har givet mig en lang skadesfri periode, hvilket har resulteret i nogle gode løbsoplevelser rundt omkring i verden og i DK.

Det er noget af det mest ubehagelige at få behandlinger af René, at den rare mand kan være så hård – men det virker!”

Simon Grimstrup.  Ultra Trailløber.

“Uden nogen forventninger til hvad begrebet NADA var, møder jeg op til dette 4 ugers forløb d. 2 april.

Jeg havde igennem længere tid været meget stresset på grund af min livssituation, haft dårlig søvn med lange vågne perioder og mit indtag af alkohol var kommet op på et uhensigtsmæssigt højt niveau, som jeg ikke formåede at reducere.

Efter 1. behandling var følgerne et totalt fravær af alkoholtrang, hvilket var fantastisk, og jeg fik et klart indtryk af at kunne begrænse mit forbrug uden besvær. Nu er der gået 4 uger snart, og jeg har helt klart skåret ned på indtagelsen af vin og øl, selvom jeg nyder at drikke begge dele.

NADA havde ikke i første omgang indflydelse på mine søvnforstyrrelser, da jeg stadig vågnede flere gange om natten. Efter de følgende behandlinger ændrede det sig, og havde jeg flere nætter med lange søvnperioder, og mange også uden afbrudt søvn, hvilket var rigtigt dejligt.

Min stress i forhold til min livssituation, føler jeg er markant reduceret, selvom min livssituation IKKE er ændret. Men det hjælper på at nyde hverdagen bedre, selvom problemerne stadig er der, og giver mig mere  ro i sindet. Så må jeg håbe på at ”kreativiteten ” til nye former for problemløsning ”kommer dumpende”.

Alt i alt så har jeg et klart indtryk af at NADA har hjulpet på min psykiske ubalance i en svær livssituation, så jeg håber effekten er ”langtidsvarende”.

Tusind tak fordi jeg måtte være med.”

“Mit første besøg hos René var efter et skadesforløb på 3 måneder uden fremgang, hvor jeg havde store smerter ved gang og løb. For enhver sportsudøver, er den ultimative frustration ikke at kunne træne. Efter anden behandling med elektro-akupunktur var irritationen i min fod næsten væk, og jeg kunne genoptage træningen. Jeg har på trods af skrøbelige ben været løbende de sidste to år med konstant stigende formkurve. Årsagen er i høj grad René’s hurtig og kompetente behandlinger, der sikrer at skaderne holdes på afstand. 

Efter besøg hos læger og fysioterapeuter er den klassiske meddelelse, at man skal holde sig i ro og at langsom genoptræning er eneste vej frem. Men det er en udbredt misforståelse, at alene genoptræning og ro kan gøre skaden god igen – og det er sørgeligt, fordi denne proces er ufattelig langsommelig og fordi kroppen typisk mangler et skub med på vejen. René’s tilgang er netop, at man altid kan gøre noget for at forkorte skadespausen og igangsætte en hurtigere restitution. Hurtigt at kunne vende tilbage til et fornuftigt træningsniveau er fundamentalt for at bevare formen og derigennem robustheden overfor flere skaderfremadrettet.

Jeg vil særligt fremhæve: 1) René’s evner til at opspore hvor skaden fysiologisk stammer fra og dermed hvad der præcist skal gøres, 2) hvor grundigt og omfattende de forskellige behandlingsmetoder benyttes og 3) at man kan behandles for flere problemer på én gang (hvilket redder budgettet for en studerende). Pengene er således rigtig godt givet ud. Tilmed giver ærligheden og humøret en utrolig tilfredsstillende helhedsoplevelse.”

Asger

“Jeg er en 20-årig ung mand, som efterhånden har været ved vel snart 10 NADA behandlinger hos René, og der er helt klart flere i vente. Efter allerede første behandling var jeg solgt, kom mere i kontakt med mig selv og mit indre end jeg nogensinde har været. Mere specifikt var mentale tilstande som usikkerhed, frustration, stress og bekymring pludselig dæmpet, hvilket gjorde at jeg fik plads og rum til at tænke over og bearbejde såkaldte tabu-komplekser i min egen underbevidsthed som aldrig før.

For hver behandling kan jeg mærke en mentalt helbredende effekt, tog førhen nærmest 30 minutter til en time om at falde i søvn om aftenen pga. flyvske tanker, men efter NADA er der ingen problem med at få ro på tankerne ved sengetid.

Dermed sagt – jeg er fuldt ud tilfreds med René’s NADA behandling, og kan kun anbefale den til andre.

Anders